miercuri, 24 aprilie 2013

Razbunare nemteasca!

Germania calca in picioare Spania! Cat de dulce pare razbunarea pentru nemti! Va mai amintiti Euro 2008? Avem una echipa de Mannschaft, care calca in picioare totul ... pana in finala! Vine Fernando Torres si spulbera visul german! 1-0 pentru Spania! Vine Mondialul african! 2010, semifinala: Germania domina "furia roja" spaniola tot meciul! Cum, necum, Spania castiga ... inca un 1-0! Germania a fost umilita de 2 ori de Spania, visul european si cel mondial a fost oprita de incredibila echipa condusa de Xavi si Iniesta!

Xavi si Iniesta ... Sa revenim la zilele noastre. 2013, 23 aprilie: Bayern - Barcelona 4-0! Unde au fost Xavi, Iniesta, Pique si restul echipei de vis a catalanilor si a nationalei Spaniei? Unde? Nicaieri! Bayernul spulbera "Blaugrana". Mare pacat,  sunt un fan declarat al Barcei, totusi .. Barcelona a fost calcata in picioare aseara! O manita in retur .. greu de crezut! Bayern in finala! Dar in seara asta, rivala de moarte a Barcei, Real Madrid ... ce a facut? Unde sunt talentele si figurile lui Cristiano Ronaldo? La el in oglinda! De ce? Pentru ca Real este calcata in picioare de uluitoarea echipa a Borussiei Dortmund! Este 4-1, iar Borussia se duce in finala!

Concluzia?! Spania este calcata in picioare de Germania! Cat au plans nemtii dupa semifinala de mondial si finala de euro! Dar totul se intoarce in viata, iar Germania ajunge in finala cu 2 echipe. Sa nu zicem hop pana nu sarim parleazul! Eu inca sper la o finala pe viata si pe moarte Spania - Germania, ca la Euro 2008! Insa se pare ca galacticii si extraterestrii au fost adusi cu picioarele pe pamant. De unde a venit Borussia Dortmund? Inca sunt uluit ... Bravo Borussia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu