miercuri, 3 octombrie 2012

Club of Rome, go home!

Luni seara, un grup de membri ai Noii Drepte Bucureşti au protestat în faţa Băncii Naţionale a României unde avea loc întâlnirea Clubului de la Roma, unul dintre cele mai controversate şi contestate grupări oculte internaţionale.

Tinerii naţionalişti au afişat un banner cu un mesaj în limba engleză, “Club of Rome – go home!”, însoţit de o cruce celtică. Pânza a fost montată pe gardul BNR, dar a fost îndepărtată în scurt timp.
Prin acţiunea inedită membrii Noii Drepte au dorit să atragă atenţia “tuturor structurilor globaliste” că “deşi actuala clasă politică le este aservită, românii nu vor accepta statutul de colonie şi nu-şi vor pierde niciodată spiritul de libertate”.

Fondat în 1968, Clubul de la Roma este o denumire simbolică pentru o organizație al cărei scop oficial este să supună atenției întregii lumi diverse aspecte referitoare la viitorul planetei. Clubul de la Roma este compus din oameni de știință, economiști, oameni de afaceri, înalți funcționari publici, actuali şi foşti șefi de stat de pe toate cele cinci continente. Asociaţia ocultă este alcătuită din aproximativ 100 de membri, cărora li se adaugă reprezentanţi a peste 30 de asociaţii naţionale şi regionale din peste 50 de ţări.

(Sursa: FrontPress )


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu