sâmbătă, 6 iulie 2013

M-am saturat!

Vine o zi in care spui: "Stop! Ne-am saturat!". Poporul roman s-a saturat, eu unul m-am saturat! M-am saturat de tara in care traiesc, m-am saturat sa fiu batjocorit la mine in tara, m-am saturat ca distrusi din alte zari sa fie mai privilegiati la noi in tara! Pur si simplu m-am saturat! Cei care se pretind nationalisti, si nu ma refer la circari precum Corneliu Vaccin Tudor sau Nea Jiji von Rahova, nu prea fac mare lucru pentru tara asta.

Spui ca esti urmas al lui Zelea Codreanu si tot ceea ce poti face sunt niste proteste anti-gay, an de an, si atat?! Te numesti "Noua Dreapta", dar esti controlata de serviciile secrete masonice? Cum te poti numi nationalist, sau "legionar", in cazul asta?! Mai mare rusinea! Se rasuceste Capitanul in mormant cand va vede! Din 2000 se numesc "miscare nationala" si nu au fost in stare sa se formeze ca partid! 13 ani irositi! Unde e sacrificiul de care vorbiti, dragi camarazi?! Unde e? Sau sunteti doar niste agitatori si atat? Tind sa cred ca sunteti doar atat!

Mai mult decat atat, te numesti "nationalist autonom" si proclami autonomia Banatului si, in esenta, destramarea Romaniei?! Ce fel de nationalist mai esti atunci? Nu, nu esti nationalist, si corect nu e sa afirmi ca esti "nationalist autonom", mai degraba zici ca esti "separatist" si atat! Te numesti roman, te numesti banatean, dar nu esti cu nimic mai presus decat maghiarii pe care ii injuri si nici decat rusii din Basarabia, si nici decat zanatecii care promoveaza ideea de "moldovenism" si Moldova Mare!

Vreti sa va spun adevarul? Romanii nu au un partid nationalist, nu avem un partid iubitor de tara, nu avem oameni care sa ne reprezinte! Toti sunt niste tradatori! Romanii au fost vanduti deja! USL conduce tara acum, si suntem in continuare sclavii Finantei Mondiale! Ponta sta pres in fata "mai-marilor lumii", asa cum inainte statea pres Boc. Iar Basescu face jocurile FMI-ului, ca marioneta ce este, si totodata este sclav al Bancii Mondiale! La fel ca si Theodor Stolojan, agent al Bancii Mondiale in perioada 1991-1993, sau ca Mugur Isarescu, masonul de grad 33 care conduce BNR-ul de 23 de ani si duce la bun sfarsit proiectul de amanetare a Romaniei!

Continuam: Te numesti Uniune Europeana, spui ca aperi drepturile si libertatile cetatenesti ale europenilor, ca esti fundamentata pe principii democratice, cand de fapt tot ce faci tu este sa institui o dictatura la nivel continental. Hai sa ne amintim de Uniunea Sovietica, pe care tu o condamnai cand erai mai tanara si te numeai doar Comunitatea Economica Europeana! Ei bine, tu ii calci pe urme! Sovietul Suprem devine acum Parlamentul European! Te-a lovit criza in piept? Nu-i nimic, poate iti dai si tu obstescul sfarsit, Doamne ajuta!

Faptul ca UE ne-a tradat, nu e strain, ma asteptam sa fim niste paria si europenii sa-si bata joc de noi, ca deh, suntem ruda saraca, deci nu putem fi frati! Insa totusi ... de ce sa stam pres in fata astora? De ce sa nu luam atitudine? Pentru ca suntem condusi de niste sclavi, de niste oameni fara onoare si fara limite morale, de niste oameni care vor doar sa-si rotunjeasca veniturile si nu le pasa nici cat negru sub unghie de aceasta tara frumoasa! Istoria o sa va pedepseasca pentru tot ceea ce faceti, conducatori lasi, nenorociti si care ati tradat neamul romanesc!

In incheiere, voi aduce in discutie o alta problema: Tinutul Secuiesc, care a fost si va ramane pamant romanesc! Dragi conducatori ai tarii, va somez in mod expre sa incepeti un proces de romanizare si de demaghiarizare in Tinutul Secuiesc! Nu e normal ce se intampla acolo! Acum ori niciodata: ori luptam si ii punem la punct pe dusmanii neamului romanesc, ori pierim! Nu mai putem rezista! La lupta, romani, pentru o Romanie frumoasa ca soarele sfant de pe cer!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu