miercuri, 3 iulie 2013

De ce suntem dezamagiti?!

De ce femeile si barbatii sunt atat de dezamagiti si plang si sufera si se dau cu curul si cu capul de pamant dupa ce ies dintr-o relatie? De obicei, femeile plang mai mult, si se vaita, dar macar ele iau actiuni concrete, de cele mai multe ori, sa-si indrepte greselile: ce-i drept, cad in cealalta extrema; in timp ce barbatii isi ineaca amarul in bautura, striga in gura mare "curva dracu' ", merg pe la curve eventual sa-si regleze tirajul, iar a doua zi o iau de la capat. Dar de ce se ajunge la "atatea dezamagiri"?

Raspunsul e simplu: frate, voi cum alegeti persoana iubita de langa voi? Foarte multe femei sunt impresionate de o vorba bine ticluita, de o vrajeala ieftina la care si cei mai prosti rad cu curul, de o freza "misto", facuta cu placa sau cu fixativul, de zici ca ala pe care il alege respective femeie e metrosexual sau poponar, sau cateodata de niste ochi frumosi. Se zice ca ochii sunt lumina sufletului. Gresit: eu ca baiat am intalnit fete cu ochii minunati, de ma pierdeam in ei, dar cu un caracter ce a lasat mult de dorit.

Pentru fete, am un sfat simplu: nu va mai lasati impresionate, in general. Mai mult decat atat, greseala a foarte multe fete este sa lase cioara din mana pentru vrabia de pe gard. Si d-aici pleaca totul: au langa el un baiat care le iubeste si le alinta, dar ele cauta altceva, pentru ca sunt nemultumite si rasfatate. Baiatul in cauza, daca e destept si sesizeaza ca iubita lui incepe sa-i dea gherle, ar fi bine sa-si caute alta, si sa se desparta de fata care il trage in piept. In asa fel, fiecare din ei ar fi liber sa aleaga ceea ce vrea, fara sa se puna problema de inselat sau de alte dezamagiri.

Oricum, daca ar fi sa rezum cum gandesc marea majoritate a barbatilor, si sunt mandru ca nu ma numar in acea majoritate, as ajunge la urmatoarea concluzie: femeia e buna de futut si atat. Gandirea asta primitiva le aduce de pierdut foarte multora dintre ei. Se asteapta sa o vrajeasca pe fata, sa o aduca in pat, sa ii bage vasul in caraiman, si cu cat mai repede, cu atat mai bine, iar in momentul in care o prinde cu altul in pat, striga nervosi: "curva dracu' ". Intrebarea mea este: fratioare, nu asta ai cautat, de ce te mai miri ca prostul ca e curva?!

Referitor la femei, multe dintre ele nu stiu ce vor, si aleg gresit. De aceea, se ajunge la dezamagiri crunte. Dau peste barbati care isi bat joc in ultimul hal de ele, de pilda genul enuntat mai sus, care gandesc la modul "fute-o, ba!". Mai mult, dupa ce au patit-o, sunt extrem de inchise si nu le mai poti scoate din ale lor. Poti sa fi cinstit si sa te porti frumos cu ele, sa le intelegi, sa ai grija de ele, degeaba: a intrat paranoia 13 in ele si nu le-o mai poti scoate. Dup-aia te intrebi: cu ce dracu' am gresit? Raspunsul: nu ai gresit tu, a gresit altul inaintea ta, si tu platesti pentru greseala aluia. De ce? Ca asa e soarta, nedreapta. Vrei sa fie mai dreapta? Las-o pe respectiva in plata Domnului! In general, eu incerc sa-i explic ca nu sunt asa cu dovezi clare si indubitabile, cat se poate de mult, insa daca respectiva nu intelege, nu are rost sa mai imi bat capul.

Referitor la termenul "curva", el este general valabil: poate fi utilizat si la genul masculine la fel de bine cum este utilizat la genul feminin. De ce? Pentru ca "curvele" nu tin de un anumit sex, nu, curvele pot fi si barbate si femei deopotriva. Vorba aia: O vorba de pe strada stiu toti ai mei, cele mai multe curve nu-s femei, o spun in cartier, o stiu baietii mei, cele mai multe curve nu-s femei!

In concluzie, ideea e in felul urmator: multi barbati cauta doar sex, si dau peste curve, ceea ce este cat se poate de logic. Degeaba se mai mira dupa, au gasit ce au cautat! La fel, femeile se indragostesc de barbati care sunt indiferenti fata de ele si sunt "invaluiti in mister", si dup-aia se mira de ce isi bat joc handralaii aia de ele. La fel si in cazul asta: gasesc ce cauta, si mirarea e degeaba la final, pentru ca asta ai cautat, asta ai gasit. Nu exista nicio scuza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu