luni, 15 iulie 2013

De veghe patriei rusesti!

De Veghe Patriei : http://deveghepatriei.wordpress.com . Ce-i cu site-ul asta? E un site ce se declara: nationalist, patriotic, crestin-ortodox, pro-codrenist, anti-homosexuali, moralist, etc. Bun, toate bun si frumoase aici: sunt nationalist, sunt patriot, Romania este tara mea, si am grija de ea! E foarte buna abordarea. Ei stau "de veghe patriei", nu?! Insa care e patria la care stau ei de veghe? Sa fie oare Romania? Hmm ... adevarul e cam trist, dar nu Romania e patria lor, ci Rusia!

Acest site se dovedeste a fi exponentul cel mai bun al expresiei "lup in piele de oaie". De ce? Pentru ca ia mintile tinerilor nationalisti si patrioti romani, care cauta o schimbare, si ii indruma spre Rusia, crezand ca Rusia va fi salvarea "natiuni noastre crestin-ortodoxe". Insa "De Veghe Patriei" omite un lucru foarte important din istoria universala: Rusia este urmasul indiscutabil al Uniunii Sovietice, care mai era numita si Rusia Sovietica, pentru ca in fapt asta era! Rusia a fost si ramane promotorul comunismului in lume, ideologie criminala anti-ortodoxa, anti-nationala, anti-patriotica, anti-crestina, antisemita, anti-familista! "De Veghe Patriei" omite atrocitatile comise de rusi, soldate cu moarte a sute de milioane de oameni in intreaga lume!

Asadar, am un sfat pentru tinerii nationalisti care acceseaza acest site si se lasa impresionati de cuvintele frumoase expuse acolo: criticati-i cand e cazul! E admirabil faptul ca acest site promoveaza intr-un mod cat se poate de frumos crestin-ortodoxia si valorile sale, insa este odios cum poti promova iubirea pentru un imperiu criminal si sangeros, cum a fost, este si va fi Rusia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu