miercuri, 26 iunie 2013

Cine sunt antifa?!

Cine sunt baietii din "Antifa"? Peste tot auzim, in ziua de azi, despre tot felul de tineri teribilisti, care incearca cele mai stupide metode prin care sa se manifeste. Iar in ceea ce priveste stupiditatea, anarhistii si anti-fa sunt campioni mondiali! De ce? In cadrul acestei postari si in postarile care vor urma voi detalia mai mult despre acesti paraziti ai societatii!

De fapt, "Antifa" sunt niste baieti lipsiti de importanta, niste tineri de 19-20 de ani, sau, mai rau, pot fi si oameni de 40 de ani, inca virgini, lipsiti de orice fel de ocupatie, care probabil ca au picat examenul de bacalaureat, si care probabil nu si-au gasit de munca, si care nu s-au dus in consecinta nici la facultate, care stau in continuare pe banii parintilor, care se joaca World of Warcraft, mai scriu pe bloguri si mai merg prin cartier, pe la 10 dimineata, sa se ascunda de baietii de cartier, care, altminteri, i-ar viola pe strada, confundandu-i probabil cu niste doamne de varsta a treia epileptice.

Bun, facand misto de acesti batuti ai soartei, ii promovez. Da baieti, va promovez, va fac un bine. Oricum, lumea poate sa stie cine sunteti voi. Ma rog, voi va autointitulati "antifa", ca faceti ca dregeti, ca nationalismul e rau, si asa mai departe. Marea problema e ca o faceti degeaba. Eu va fac un bine ca va bag in seama, n-aveam de cine face misto in seara asta. Oricum, daca ii prindeti pe strada, nu le dati cu piatra in cap! Nu, faceti misto de ei, intrebati-i cum le place: oral sau analitic. Pot fi si scosi la produs, unii presteaza bine, stiu meserie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu