miercuri, 26 iunie 2013

Comedia antifa continua!

Sa mai spicuim un pic din doctrina anarhista, sustinuta de antifa. Nu va temeti! N-o sa muriti citind aceste randuri. Sau poate ... de ras!

" [...] Dar ne vei întreba că din moment ce suntem anarhişti, cu ce drept dorim şi cum vom reuşi să influenţăm oamenii? Respingând orice putere, cu ce putere sau, mai bine zis, cu ce forţă vom organiza revoluţia oamenilor? O forţă invizibilă, necunoscută de nimeni, impusă de nimeni, prin care organizatia noastra va fi mai puternică, cu atât mai mult cu cat nu exista o recunoaştere şi o semnificaţie legală. [...] ". Asta face parte din doctrina anarhistilor sau dintr-o comedie cu Stan si Bran?! Frate, voi sunteti amuzant de penibili. O forta invizibila, necunoscuta de nimeni ... Hai nu zau! Oi fi Obi Van-Kenobi, si "forta fie cu tine!".

" Această organizatie nu are nici un interes, ambiţie sau vanitate pentru ea, căci ea este invizibilă, anonimă şi nu oferă nici un avantaj, favoare sau recunoaştere a puterii unui membru al grupului sau chiar grupurilor. ". Da, aceasta organizatie nu are niciun interes, nicio ambitie si nicio vanitate! De ce? Pentru ca ei oricum nu fac nimic si nu au niciun tel in viata! Traiesc de pomana si fac umbra pamantului degeaba! Foarte adevarat! Si, oricat de tembel ai fi, nu poti sustine ideea unei societati fara lider. E absurd! In fine, pentru anarhisti, societatea nu exista, pentru ca ei nu ies din casa. Ei stau 100% din timp in lumea virtuala, si nu mai au timp sa scoata capul pe geam!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu