miercuri, 26 iunie 2013

Nu sunt antifascist!

Nu, nu sunt antifascist! De ce sa fiu anti?! Asta nu ma face automat un fascist. Nu, eu nu condamn fascismul, nu condamn pe nimeni. Doar ... fac misto de antifa! Haideti sa va dau un hit, despre un site de antifa. - http://antifaconstanta.wordpress.com/tag/antifa-constanta/ . Astia si Mazare ce mai sunt clovnii de la mine din oras!

Antifa sustin ca nationalismul e rau, e de porc. Dar totusi, ce afirma ei? Pai afirma asa: patriotismul este daunator oamenilor. Asta afirma in prima instanta, dupa care se contrazic, spunand: "De altfel, chiar eu ma simt atasat de orasul meu sau de tara in care traiesc pentru simplul fapt ca limba pe care o vorbesc aici este cea in care ma pot exprima cel mai bine, pentru faptul ca pur si simplu aici traiesc iar personele cu care imi petrec timpul impartasesc apartenenta la aceeasi cultura care evolueaza sau se schimba odata cu noi. Oriunde exista comunitati umane se formeaza si o cultura proprie acelor comunitati si inevitabil fiecare dintre noi suntem legati de cultura in care evoluam."

Ha! Tocmai ceea ce e spus mai sus presupune patriotism! Baiatul de la Antifa Constanta probabil ca are dedublari de personalitate. Cand e patriot, cand e anti-patriot. In interiorul sau se da o lupta teribila intre firea sa patriotica si firea sa anti-patriotica. Nu stiu, in termeni medicali, vorbim de schizofrenie. Nu stiu, de regula schizofrenicii sunt internati la Palazu Mare, ca tot e aproape de tine acolo. Un astfel de om ar trebui sa stea intr-un ospiciu, nu sa fie in libertate!

"Nicio libertate pentru dusmanii libertatii!" Contradictie de termeni! E ca si cum ai spune: eu sunt anti-criminalitate, dar strig "Moarte criminalilor!". Pai ori suntem dusmani ai libertatii ori nu mai suntem?! Vorba lu' Pervesu'! E interesant cum poti lupta impotriva dusmanilor libertatii, fiind tu insuti unul din ei! Tare, nu?! Ceva de genul: "ne infiltram in sistem sa-l distrugem, suntem subversive". Le dau idei la bietii copilasi, oricum n-ar intelege! Ei atata stiu: "fascismul ... aaa ... rau, hau-hau!". Asta cand sunt giboni. Cand fac pe homosexualii, o ard "Flower power". Am intalnit cativa la Street Delivery. Ce pot spune ... trebuie intai sa invete sa mearga pe strada!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu