duminică, 22 iulie 2012

DA la referendum!

Doriti ca Traian Basescu sa nu mai fie presedinte al Romaniei, o data cu data de 29 iulie? Eu unul voi vota "DA" la referendum, pentru demiterea marinarului tradator de tara! De ce? Rosia Montana Gold Corporation este doar unul din motive, enuntat in postul anterior. Mai mult decat atat, afacerea Chevron, cu gazele de sist, si Cuprumin deasemenea, reprezinta dovezi ale felului in care sfantul pamant romanesc este instrainat catre liderii masoni ai acestei lumi! Dumnezeu va vede ceea ce faceti, dragi tradatori de neam si de patrie!

Traian Basescu a demonstrat in decursul mandatului sau de 8 ani ca a fost cel mai execrabil presedinte pe care l-a dat statul roman dupa 1989. Inceputul mandatului, in 2004, a fost unul slugarnic, cum n-a fost al niciunui presedinte de pana acum. In visarea lui de marire, domnul marinar vedea o axa "Washington - Londra - Bucuresti", inspirata probabil de Axa "Berlin - Roma - Tokyo", din Al Doilea Razboi Mondial. Anii 2005 - 2006 au surprins fata de betiv a domnului Basescu, care dansa la restaurantul "Ciresica" din Neptun cu tigancile si care conducea, in stare de ebrietate, masina personala, dupa ce-si facuse de cap cu Gigi Becali, in seara in care Steaua se calificase in semifinalele Cupei UEFA, in 2006.

Toate acestea nu i-au impiedicat pe romani sa-l reconfirme la referendumul pentru suspendarea lui, in 2007, cu toate ca domnul presedinte a furat telefonul mobil al unei jurnaliste de la Antena 3, numind-o "tiganca imputita". Nici afacerile dubioase cu "casa din Mihaileanu" sau "Vila Lac 3", cat si veniturile nedeclarate ale fiicei sale mai mari, Ioana Basescu, nu au reprezentat un obstacol pentru romani, pentru a vota in 2008, in proportie de 30-35%, cu PDL, astfel incat Basescu sa ajunga, in sfarsit, in pozitia de a detine Guvernul. Pana in 2009, increderea in marinar s-a mai erodat, insa dansul a castigat, ce-i drept, la o diferenta infima, al doilea mandat.

Inceputul celui de-al doilea mandat a reprezentat inceputul dezastrului acestei tari, coroborata cu recesiunea financiara. Sunt arhicunoscute "masurile de austeritate" si infometarea poporului roman, saracirea populatiei, in timp ce grupul PDL (Udrea, Videanu, Boc si restul) traiau in lux si dovedeau o aroganta incredibila fata de poporul roman!

Toate acestea au fost coroborate cu faptul ca Basescu, o data cu obtinerea, prin trucuri politce, a majoritatii parlamentare, a devenit un veritabil dictator, asemanator stilului promovat de Nicolae Ceausescu. Arestarile abuzive si cenzura au inceput sa prevaleze, iar Romania devenise un stat izolat, avand in vedere ca Basescu era batjocorit si nebagat in seama de niciun alt sef de stat. Este memorabila secventa cand presedintele nostru se plimba stingher, in timp ce Berlusconi si Sarkozy vorbeau despre el ca despre un om nebun la cap.

In cele din urma, in ianuarie 2012, Romania a iesit in strada, cerand demisia lui Basescu. O noua revolutie s-a intrezarit. Pana la urma, am ajuns in vara anului 2012, iar Basescu a fost, in cele din urma, suspendat. Romani, este sansa voastra sa-l trimiteti pe mare! Nu uitati ce ati facut in iarna, si hai sa-l debarcam pe marinar! Hai cu toti sa ne-adunam, pe Basescu sa-l suspendam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu