duminică, 15 iulie 2012

O finala de vis!

National Arena arhiplin si o finala de vis, care va intra in istorie! Asta a fost reclama celor de la PRO TV si pentru Europa League (unde National Arena a fost mai mult decat arhiplin), iar finala chiar a fost de vis, practic cel mai mare eveniment fotbalistic organizat in Romania. Pacat ca n-a jucat niciun roman si nicio echipa romaneasca! Finala Cupei Romaniei a surprins o galerie dinamovista mai mult decat entuziasta, iar Dinamo cucerea un trofeu dupa atata amar de vreme! Ceea ce a fost inceput in mai, prin cucerirea Cupei, avea sa fie desavarsit aseara. In sfarsit pot sa spun: Supercampionii!

Dinamo Bucuresti reuseste sa castige al doilea trofeu la rand si devine echipa momentului, echipa anului 2012 in Romania, cu 2 trofee: Cupa si Supercupa. Campionii de la CFR, invinsii de-aseara, se pot mandri, in schimb, cu participarea in UEFA Champions League. Cat despre meci, l-am vazut de la fata locului. Pe National Arena! Un stadion superb, o bijuterie a Bucurestiului si cel mai frumos stadion din Romania. Unul din putinele cazuri in care pot spune ca ocupam un loc fruntas in Europa!

Meciul a fost minunat, cu suspans, iar eu am trait cu sufletul la gura, trecand in repetate randuri de la agonie la extaz si la ponderare, dupa golul egalizator de 2-2 a lui CFR Cluj. Insa loviturile de la 11m aveau sa o aduca pe Dinamo in pozitia de a castiga trofeul (4-2 la penalty), dupa ce clujenii au ratat doua lovituri de departajare. "The winners takes it all", spune o celebra zicala americana, iar Dinamo Bucuresti a luat totul aseara! Felicitari echipei Biancorossi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu