luni, 30 iulie 2012

Miscarea Haarp Cord!

Renasterea poporului roman se poate face doar prin nationalism, pe plan politic, prin eradicarea saraciei si limitarea averilor marilor magnati, pe plan social, prin nationalizare si prin readucerea resurselor naturale catre popor, pe plan economic. Pe plan cultural, se pare ca muzica hip-hop aduce raspunsul, in special baietii de la Haarp Cord. Renasterea spirituala a poporului roman se poate realiza prin reintoarcea la valorile crestin-ortodoxe si la credinta strabuna, unica si adevarata, in Sfanta Treime: Dumnezeu-Tatal, Iisus Hristos si Sfantul Duh. Despre asta canta miscarea Haarp Cord! Cinste lor!

2 comentarii:

  1. oare cum se impaca"Renasterea spirituala a poporului roman" (se poate realiza prin reintoarcea la valorile crestin-ortodoxe si la credinta strabuna, unica si adevarata, in Sfanta Treime: Dumnezeu-Tatal, Iisus Hristos si Sfantul Duh) si consumul de droguri?

    RăspundețiȘtergere
  2. Un bun punct de vedere. Cedry2k si Dragonu au fost niste suflete pierdute in mirajul drogurilor, dar CARE s-au lasat. Un bun punct de vedere sesizat. Intr-adevar, Cedry2k recunoaste in "Schimbari de valori" : "Pana am ajuns major nu mi-am putut inchipui, ca diavolul poate perverti suflete mii...". Asa este. Cedry2k s-a pocait. Aceasta este esenta credintei in Iisus Hristos. Ca ai posibilitatea de a te pocai, indiferent cat de mult ai gresit. Tot ceea ce conteaza este sa ai credinta si pocainta in suflet! Dumnezeu ne asteapta pe toti sa revenim pe calea dreptatii. Pentru ca El este Calea, Adevarul si Dragostea. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere