duminică, 22 iulie 2012

Rosia Montana!

Rosia Montana e mosia romana data de pomana! Asa spune Raku, in melodia "Epoca de aur", si cata dreptate are. Vreti sa stiti ce se ascunde in spatele afacerii "Rosia Montana". Iata aici:

Din analiza informaţiilor obţinute, rezultă că 3 miliardari americani - John Paulson, Thomas Kaplan şi George Söröş - deţin, împreună, cca. 60% din activele Roşia Montană Gold Corporation (RMGC). George Söröş este cel care a contribuit, prin mişcarea “revoluţia portocalie”, la instaurarea Regimului Băsescu în România.Interesele sînt prea mari şi România constituie încă o sursă de venit pentru afaceriştii lumii “libere”. Soros&Co finanţează şi coordonează, prin agenţi interpuşi, viaţa politică a multor ţări est-europene, ţelul final fiind controlul total asupra economiilor şi, implicit, a politicii acestora.

Menţinerea la putere a lui Traian Băsescu nu s-a produs fără garanţia unei profitabilităţi maxime, şi anume îndatorarea românilor către instituţiile financiare, cunoscute ca asasini economici care au falimentat şi cumpărat economia ţărilor unde au penetrat, cu complicitatea autorităţilor statelor respective. Legăturile dintre Traian Băsescu şi PDL, pe de o parte, şi Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), firma canadiană care vrea să exploateze cu cianuri aurul de la Roşia Montană, pe de altă parte, nu datează de ieri, de azi. 

Încă din 2004, faptul că RMGC a finanţat campania electorală a preşedintelui României a devenit de notorietate, conexiunea fiind făcută atunci prin GMP, agenţia de publicitate care se ocupa atît de imaginea lui Traian Băsescu, cît şi de cea a RMGC. De asemenea, faptul că declaraţia privind includerea proiectului RMGC în Programul Guvernamental i-a aparţinut lui Adriean Videanu nu este o întîmplare.

Asadar, totul este o facatura PDL-ista, prin care mosia pamantului romanesc este vanduta catre straini, pentru capital politic si pentru finantarea campaniei lui Basescu. Din acest motiv au sarit toti ca arsi cand a fost suspendat Basescu. O sluga mai perfecta intereselor internationale nici ca se putea. Asadar, votati cu totii "DA" la suspendarea lui Basescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu