joi, 16 mai 2013

O generatie a cultului personalitatii?!

Am citit urmatorul articol de pe Semnele Timpului:

http://www.semneletimpului.ro/stiri/Tinerii-milenari-–-o-generatie-a-cultului-personalitatii--10016.html

Si m-am intrebat: oare suntem o generatie a cultului personalitatii? Ei bine, raspunsul este categoric NU! In primul rand, abordarea e cat se poate de ciudata. Pentru a face lumina in acest aspect, o sa incerc sa spicuiesc un pic despre generatia mea, ca poate lumea intelege!

Nu, nu suntem o generatie a cultului personalitatii! Suntem o generatia mult mai bine informata si o generatie mai adaptata la conditiile de mediu decat generatiile anterioare! Suntem o generatie mai inteligenta, mai isteata si capabila sa prinda lucrurile din zbor, fata de generatiile anterioare! Suntem, pe de o parte, o generatie superficiala in ceea ce priveste abordarea unor chestiuni inutile care privesc invatatul pe de rost, pentru ca ne punem mult mai multe semne de intrebare!

Suntem o generatie care vrea sa inteleaga cu adevarat, suntem o generatie capabila sa se revolte, suntem o generatie care a crescut in tranzitie, nascuta dupa Revolutie, o generatie care a simtit pe pielea ei rigorile unui capitalism salbatic! Generatia noastra, generatia post-decembrista, cu referire la Romania in acest caz, este o generatie care, intr-adevar, se bazeaza pe individualism. Pentru ca, in ziua de azi, nu poti avea incredere in nimeni. Generatia noastra isi doreste realizarea pe cont propriu, nu vrea sa depinda de nimeni si vrea sa fie independenta! Asa ca tuturor celor care ne critica si comenteaza le spun, doar atat: invidia e o boala cronica! Pentru ca, adevarul este in felul urmator: fiecare generatie este de neegalat, pentru ca nu exista comparatie intre ele de fapt!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu