vineri, 24 august 2012

Dinamo - Metalist Harkov!

Sa incepem prin a felicita minunata galerie PCH, a clubului Dinamo Bucuresti, pentru atmosfera senzationala pe care au creat-o aseara, pe stadionul "National Arena". Felicitari! Mai mult decat atat, sa felicitam infiintarea "PCH Junior". Viitorul suna bine cu noii suporteri dinamovisti! Sa fie crescuti in spiritul spartan alb-rosu! Revenind la meci, dezastru, fratilor! Dezastru! Oare cat mai putem rezista? Dar pana cand?! Agonia celui mai galonat club din Romania continua!

Dinamo - Metalist Harkov 0-2! Cleiton Xavier deschide scorul, in minutul 9, din lovitura libera, ce-i drept, imparabila de Balgradean. Dar oare cum a jucat Balgradean pana atunci?! Magnific! Salveaza in minutul 3 si minutul 5 doua goluri ca si facute! Ce face apararea dinamovista? O intrebare prosteasca: apararea "cainilor" nu exista pe teren! Inceputul meciului a fost cum a fost, dar continuarea in aceeasi maniera! Primul sut pe poarta, executat de Catalin Munteanu, in minutul 70!

Golul 2, ca si formalitate, marcat de Cristaldo, in minutul 57, cu poarta goala, dupa ce "apararea", daca poate fi numita astfel, a lui Dinamo, a fost facuta din doua pase si un dribling! Neputinta dinamovista a devenit evidenta in acel moment! Culmea insa, desi eliminarea lui Fininho de la Metalist Harkov parea sa dea o speranta "cainilor", jocul a continuat sa fie steril, si nimic bun nu a fost realizat. Declaratia lui Bonetti este revelatoare: "Una am discutat in vestiar, alta au jucat!". Acum acuzatii de blat si de non-combat, desi pertinente, sunt tardive si penibile. Oare cat o sa mai induram, noi, ca dinamovisti, umilinta de a fi condusi de niste hoti si niste "smecheri", precum N.Badea?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu