vineri, 24 august 2012

Sa ne amintim de ianuarie!

Sa ne amintim de ianuarie 2012, unde spiritul revolutionar al romanilor a renascut, la -15 grade, impotriva celui mai mare hot pe care l-a cunoscut natiunea romana de dupa 1989. Vaporeanul cu veleitati de marinar si comandant de nava, securistul de pe nava "Biruinta", a reusit sa incite ura a milioane de romani, care in proportie de 7.4 milioane au votat "DA" si au decis ca odiosul personaj, pe numele lui Traian Basescu, sa paraseasca fotoliul de la Cotroceni. Credeti ca "chiorul" a plecat? Ah, nicidecum, inconjurat de armata de la CCR, CSM, procuratura, si alte institutii politienesti din statul "democratic" Romania, a revenit in forta la Cotroceni! Onor Aspazia Cojocaru!

Nu suntem singuri insa in demersul nostru! Toti, cei 7.4 milioane de romani, care au fost si au votat "DA", printre care ma numar si eu, doresc un singur lucru: Basescu pleaca! Traian Basescu trebuie sa demisioneze, ca altfel va fi vai si amar de pielea lui! Daca incape pe mana poporului, nu stiu daca va mai scapa de plutonul de executie!

Cel mai bine ar fi ca el sa plece pe mare, sa stea 10 ani acolo, sau intr-o tara straina, sa-si traiasca batranetile linistite, constient de greselile facute. Pana la urma, oricine greseste, insa pentru a fi iertat necesita a se pocai si a-si cere iertare pentru tot ceea ce a facut, si a incerca pe cat se poate sa repare raul facut! Cum raul facut e ireparabil, in cazul lui Basescu, cel mai bine ar fi ca el sa plece, poate asa uita lumea de el si il lasa in pace!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu