joi, 13 septembrie 2012

Uniunea Europeana!

Iata-ne ajunsi la Europa, de unde ne vin noua problemele! Uniunea Europeana reprezinta structura supra-statala, din cadrul careia facem parte. UE este raliata intereselor americane, este evident. De ce?! Simplu! Cine conduce din umbra cele doua structuri suprastatale? Familiile Rockefeller, Rotschild, Morgan si Ford! Marii magnati ai lumii, liderii masoneriei, marile familii de evrei! Din acest motiv, interesele evreiesti primeaza! Ei ce doresc?! Sa controleze Europa!

In Uniunea Europeana, totusi, nu exista un glas unitar. Desi, teoretic, toate statele europene, fiind angrenate in NATO, sunt partenere strategice ale SUA, puternicile state din UE nu prea sunt de acord sa fie "pres" sub dominatia americanilor! Franta si Germania nu prea accepta acest lucru si isi doresc, pe cat posibil, formarea Statelor Unite ale Europei, o contrabalansare a intereselor americane. Intr-adevar, ei nu-si dau seama ca de fapt fac jocul Finantei Mondiale si vor sfarsi prin a fi subjugati de interesele chipurile "pro-americane". De fapt, cum am zis intr-un post anterior, este vorba de interesele independente ale CIA, controlata de marii magnati masoni. Cum s-ar zice, referitor la germani si francezi: de ce vor sa scape, de-aia vor avea parte, pana la urma.

Mai mult decat atat, UE este in criza: Grecia este un punct vulnerabil. De fapt, statul elen este cu un picior afara din Uniune. Ascensiunea formatiunii nationaliste "Zorii Aurii" a deschis poarta spre salvarea independentei Greciei. Statul elen va cadea de la mare inaltime, se va confrunta cu o perioada lunga de coma si una si mai lunga de convalescenta, dar va supravietui. Asta daca va iesi din Uniune. Daca va ramane, sfarsitul acestui stat este inevitabil.

Portugalia, Irlanda, Bulgaria si Romania reprezinta, de asemenea, puncte vulnerabile. Nici Spania si nici Italia nu o duc minunat! Totusi, ajutorul din partea Braziliei, in cazul Portugaliei, este benefic, ca si relatiile bune cu fosta colonie, Angola, un stat puternic al Afrcii sub-ecuatoriale. Revenind la Romania, la tara noastra, UE doreste sa ne controleze, sa ne tina in frau, cu tot dinadinsul. O eventuala iesire a Romaniei si a Bulgariei din UE ar dinamita intreaga Uniune! Pozitia strategia a celor doua state nu permite solutii de compromis.

Asadar, am expus, pe cat se poate, situatia din UE. Mai trebuie amintit faptul ca Rusia si Germania intretin relatii strategice importante, Ungaria le aserveste pe amandoua, iar aceste doua puteri mentionate incurajeaza separatismul maghiar in Romania. Toate acestea fiind spuse, postul urmator va clarifica "de ce se intampla cu Romania ce se intampla". Contextul european este de asa natura incat ne aflam intr-o situatie de criza politica accentuata, iar tensiunile devin evidente! "Colosul cu picioare de lut" a devenit Uniunea Europeana, care se clatina din temelii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu