vineri, 7 septembrie 2012

Prigoana

Nationalismul romanesc a fost, de cele mai multe ori in istorie, prigonit de conducatorii vremii. Daca e sa ne aducem aminte felul in care au fost prigoniti de regimul fanariot, spre exemplu, in secolul al XVIII-lea, toti cei care militau pentru domnii pamantene si, in final, pentru unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, realizam ca natiunea romana a fost supusa intotdeauna vitregiilor sortii. Eroi ai neamului romanesc, care au avut curajul sa se ridice impotriva stapanirii, in frunte cu marii voievozi si terminand cu eroii din zilele noastre, vor trai vesnic in sufletele noastre. Constantin Brancoveanu (1688 - 1714) si-a dat viata pentru Tara Romaneasca, pentru independenta ei, insa Poarta Otomana a fost mai puternica si a innabusit incercarile sale. A fost executat la Istanbul, in 1714.

De-a lungul timpului, eroi ai neamului romanesc s-au luptat pentru ca noi sa avem o frumoasa tara. Si iata ca la 1918, pe 1 decembrie, visul milenar al poporului roman a fost infaptuit: constituirea Romaniei Mari. Insa tradarea de tara a continuat, in special in timpul regimului lui Carol al II-lea (1930 - 1940), o perioada de trista amintire din istoria Romaniei. Practic, acest regim a distrus Romania Mare. Din acest motiv, Miscarea Legionara s-a ridicat, in anii '30, pentru reinvierea spirituala a poporului roman si pastrarea Romaniei Mari. Au luptat pana la ultima picatura de sange pentru aceasta tara! Si au fost prigoniti asemenea. Jertfele lui Corneliu Zelea Codreanu si Ion Mota sunt doar cateva exemple!

In zilele noastre, prigoana continua impotriva nationalistilor romani. Culmea, romanii care ne conduc tara, o tara "chipurile" independenta, sunt impotriva patriotismului! Incredebil! In vremurile acestea, noi ne-am vandut tara la americani si la Uniunea Evreopeana. Rusine acestor politruci care si-au batut joc de aceasta frumoasa tara! Mai mult decat atat, prigoana impotriva celor care se ridica sa apere Romania continua neincetat, deoarece strainii ne vor sa fim in continuare subjugati. Liderii nostri sunt doar niste tradatori, marionete ale Finantei Mondiale! Prigoana continua din ce in ce mai abitir, insa spiritul nationalist rezista. Sa ne amintim cantecul legionar "Prigoana", in aceste momente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu