luni, 18 iunie 2012

Fara BAC diferentiat!

Elevii de clasa a XI-a, adica cei cu un an mai mic decat mine, care la anul dau BAC-ul, vor sa dea ca si noi, si in niciun caz BAC-ul propus de Liviu Pop, cu "interdisciplinaritate diferentiata". Ce-o mai fi si porcaria aia, Dumnezeu stie. Oricum, cu totii cred ca ne-am saturat sa fim bataia de joc a celor din minister, care ne freaca si schimba legile dupa bunul plac, si cu totii devenim cobaii lor. E bine ca s-a luat atitudine, si sa ramana macar cum e acum bacalaureatul, bun, rau, cum o fi... dar sa se stie un lucru, sa existe certitudine si stabilitate!

Dupa o consultare publica la care au participat toti reprezentantii liceelor din Bucuresti, elevii au declarat ca nu sunt de acord ca Bacalaureatul sa se modifice.Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Marian Pop, si secretarul de stat Stelian Victor Fedorca, au avut miercuri, 13 iunie 2012, la Colegiul National „Gheorghe Lazar" din Capitala, o consultare publica la care au fost invitati reprezentantii elevilor de clasa a XI-a din liceele bucurestene.

Tema dezbaterii a reprezentat-o modificarea examenului de bacalaureat. Ministrul Liviu Marian Pop a subliniat importanta acestor consultari initiate de MECTS, deoarece pot genera idei constructive. „Timpul este extrem de scurt, iar cea mai buna decizie va fi cea luata in beneficiul elevilor", a spus ministrul interimar al Educatiei, potrivit unui comunicat de presa al edu.ro.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu