vineri, 22 iunie 2012

Marsul pentru normalitate!

Considerand ca parada homosexualilor reprezinta o manifestare cu caracter provocator, obscen si anti-social, care aduce atingere bunelor moravuri si ordinii publice, Noua Dreapta organizeaza sambata 30 iunie Marsul pentru Normalitate, ajuns la a 7-a editie. Manifestarea este autorizata de Primăria Capitalei si va avea loc intre orele 11:00 – 14:00 pe traseul: Piata Victoriei – Calea Victoriei – Splaiul Independentei – Piata Unirii.

Adunarea participantilor se va face in parcarea supraterana din Piata Victoriei intre orele 11:00 – 11:30. La manifestare sunt asteptati toti membrii si simpatizantii Noii Drepte pentru a sustine valorile familiei traditionale si pentru a exprima opozitia noastra fata de parada homosexualilor care promoveaza in fiecare an ideea legalizarii casatoriilor homosexuale si adoptiilor de copii de catre “cuplurile” de homosexuali.

Pe romanii care pana acum au stat deoparte ii indemnam sa renunte la rolul de spectatori si sa participe la Marsul pentru Normalitate, pentru a demonstra o data in plus că ROMANIA NU E SODOMA SI NICI NU VA FI! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu