vineri, 15 iunie 2012

Olanda - Germania 1-2!

Olanda, bye bye! De ce?! Pai simplu, s-au dus sansele lor, ar fi cazul sa se pregateasca pentru bagaje! Se vede ca a fost un turneu ratat pentru ei, dupa prestatia maiastra de la mondial! Olanda - Germania 1-2, iar dupa acest meci avem doua certitudini: Olanda e 99% out, in timp ce Germania e 99% in sferturi. Nemţii şi-au asigurat 6 puncte în grupa B prin „dubla” lui Gomez, în timp ce pentru olandezi a înscris Van Persie.

Germania a arătat din primele minute mai matură şi mai echilibrată decît Olanda. Van Bommel l-a servit ideal pe van Persie şi oportunitatea irosită de atacantul lui Arsenal avea să-i coste scump pe batavi. Ozil i-a dat emoţii lui Stekelenburg imediat si de aici nemţii au preluat iniţiativa.Pasa genială a lui Schweinsteiger i-a dat ocazia lui Mario Gomez să-şi arate clasa (24), 0-1! Acelaşi superatacant al lui Bayern a realizat „dubla” în minutul 38, cu un şut din unghi, în plasa laterală.

Olanda în criză a fost trezită abia în minutul 73. Van Persie l-a învins pe Neuer cu un şut-bombă. 1-2! Olandezii au forţat pe final, dar jucătorii lui Low şi-au păstrat avantajul şi sunt aproape calificaţi, avînd 6 puncte. Olanda rămîne singura din grupă fără nici un punct şi mai are şanse minime de calificare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu