luni, 7 mai 2012

Nationalismul in Europa!

În ultima vreme se poate remarca un mare avânt al forţelor naţionaliste pe întreg continentul european, cele mai bune exemple fiind vizibile în Franţa ( Frontul Naţional condus de Marine le Pen ), Germania ( NPD ) şi mai nou în Grecia unde partidul naţionalist ”Zorii Aurii”, catalogat de anumite persoane ca neo-nazist, a intrat pentru prima oară în Parlamentul din Atena, urmând să aibă 19 parlamentari din cei 300  de membri ai parlamentului elen.

 Aceste victorii ale forţelor naţionaliste din Europa ne arată că oamenii s-au săturat de cea ce se petrece în jurul lor, s-au săturat să fie sclavi în propria ţară, într-o Europă care doar europeană nu mai este. S-au săturat să fie dominaţi de nişte venetici şi caută să redobândească elementele de bază din viaţa unui neam, precum demnitatea naţională, morala creştină şi în principiu toate elementele pe care s-a construit adevărata Europă, Europa strămoşilor noştri, Europa naţiunilor libere şi creştine.

Această Europă a naţiunilor vine ca răspuns ”Europei” bancherilor, FMI-ului şi a multi-culturalismului, vine ca un semn că tinerii naţionalişti de pe întreg continentul caută să formeze o societate monolitică cum era vechea Europă şi în nici un caz societatea ”tolerantă” şi multi-culturală de astăzi. Criza economică, socială şi morală prin care trece lumea i-a trezit la realitate pe mulţi tineri, iar rezultatul îl vedem acum în acest avânt pe care forţele naţionaliste îl au pe întregul continent.

O lume nouă bate la uşa celei vechi, un blestem pentru trădătorii de neam şi de ţară, dar un miracol pentru cei care au îndurat şi au răbdat povara grea a Babilonului modern, a globalizării şi a idioţeniei numite modernism. Forţele naţionaliste câştigă tot mai mult teren tocmai prin faptul că lupta naţionalistă nu ţine de o clasă socială, nu ţine de aceleaşi idei care s-au promovat şi până acum, ci de apărarea neamului ca şi entitate biologică, culturală, spirituală şi de promovarea unei schimbări a oamenilor, a mentalităţii.

 Tocmai datorită faptului că mişcările naţionaliste urmăresc aceste obiective, care pot fi realizate doar prin tăierea rădăcinii corupte şi spurcate care a distrus sănătatea unei naţiuni, actuala clasă politică europeană dimpreună cu reprezentanţii presei şi marii bancheri internaţionali se tem de posibilitatea unei guvernări naţionaliste care poate să-i pedepsească pentru distrugerea entităţii naţionale şi care poate regenera sănătatea unei naţiuni.

Din acest motiv duşmanii naţionalismului şi, implicit, ai naţiunilor, fac tot posibilul să discrediteze mişcările naţionaliste fie prin etichetarea, deja patetică, de ”nazism”, fie prin încercarea de cumpărare sau compromitere morală a personalităţilor din fruntea acestor mişcări. Dar nu vor reusi, pentru ca nationalismul reprezinta viitorul, iar o Europa a natiunilor se intrevede.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu