vineri, 11 mai 2012

Sa fie adevarat?!

Borcea a aruncat bomba campionatului. Nu-l cred pe butelios, ca stiu ca abereaza de multe ori, dar prea cu patos si convins vorbea despre cum ca Dinamo va obtine 6p din dubla tur-retur cu Valsui, cum ca aia au folosit jucatori suspendati, si ca Dinamo o sa castige la TAS. Asa o fi? Iata mai multe detalii:

Bomba în Liga 1! Cristi Borcea se răzbună după ce Porumboiu l-a ironizat şi spune că Dinamo va câştiga litigiul în cazul Marius Constantin şi că va reveni în lupta la titlu: "Vasluiul va fi penalizată cu peste şase puncte"

"Era normală o decizie de 0-3 pentru ambele echipe în cazul U Cluj-CFR. Problema pentru Dinamo este, uitaţi-vă ce înseamnă şansa!.. CFR câştigă în minutul 94 şi 92 cu noi. Noi pierdem în prelungiri cu U Cluj şi CFR. În turul campionatului noi am făcut o contestaţie şi am spus că vom câştiga în litigiul cu Marius Constantin. Am făcut contestaţie şi la TAS", a declarat Borcea la Digi Sport, la Fanatik Show.

"Va fi o decizie de 3-0 pentru noi şi între şase şi nouă puncte penalizare pentru Vaslui. Dinamo reintră în lupta pentru campionat. Atât meciul din tur, de la Vaslui, cât şi returul de la Dinamo le vom câştiga cu 3-0! Veţi vedea că vom câştiga. Mai mult de atât, Vasluiul fiind penalizată, va pierde între şase şi nouă puncte", a mai spus Borcea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu