marți, 8 mai 2012

Nebunie!

U.Cluj - CFR Cluj, incheiat la comisii?! Nu se stie, dar a fost razboi in toata regula. Razboi intre romani si unguri. Ca sa intelegem pe deplin rivalitatea de-acolo, trebuie sa ne amintim ce se intampla Steaua - Dinamo inainte de 2003 (cand au pus verii Becali stapanire pe simbolurile Romaniei), la ce rivalitate era, si sa marim aploarea de vreo 10-20 de ori.

Pentru ca asemenea rivalitate ca intre U.Cluj si CFR Cluj nu exista in fotbalul romanesc, nicaieri! E simplu, nu e vorba doar de o rivalitate de oras, e vorba de o dusmanie intre romani si unguri, intre cei care au de partea lor traditia, care joaca fotbalul pe teren - U.Cluj, si cei care au bagat bani cu nemiluita, aducand o echipa de mercenari - CFR Cluj. Nici rivalitatea dintre Politehnica Timisoara si U.T.A., care este una mare, nu se compara cu aceasta rivalitate.

Pe de alta parte, in momentul in care te numesti Cadu, esti mercenar de Portugalia, habar n-ai ce inseamna Romania si vii si inciti galeria lui U.Cluj, si pe jucatorii echipei adverse, si iti bati joc de un simbol, de o tara, cum poti permite sa nu-ti iei bataie?! Bornescu a reactionat din instinct, la nervi, iar bataia a luat amploarea. Nu stim cum se va finaliza bataia, insa e groaznic ce se intampla in fotbalul romanesc, si se pare ca nimeni nu-i poate opri. Trist! Insa nu poti sta indiferent la aceste provocari!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu