duminică, 27 mai 2012

Romania nu-i Germania!

Romania nu-i Germania, din pacate! Mare pacat, ca Germania e un stat puternic care nu s-a inclinat in vecii vecilor in fata nimanui, nici macar atunci cand tancurile "Natiunilor Unite" au ajuns pe 9 mai 1945 la Berlin, iar Adolf Hitler a comis suicid. Nici atunci n-au ingenunchiat germanii, si s-au ridicat din propria cenusa, pentru ca o data cu "Wind of change" (melodia celor de la Scorpions) sa unifice RDG-ul cu Bundesrepublik RFG, si sa formeze un singur stat german. Nici acum nu ne dezamagesc: singura tara din UE care condamna Legea Big Brother si accepta sa plateasca amenda!

Mai mult decat atat, sa nu uitam rolul Germaniei in UE, unul cat se poate de decisiv. Mai pe romaneste, daca se supara germanii si ies din UE, se prabuseste intr-o secunda tot "edificiul" si nu mai auzim a doua zi de uniune, ca nu mai are cine s-o sustina financiar! Asta nu sesizeaza jidanii si evreopenii franc-masoni (sau doar franco-belgo-olandezi), ca pentru ei 30.000 de euro pe zi e o nimica toata. Daca vor tribut sa ne cumparam libertatea, il dam. Insa nu ne injosim sa ne dezicem de la principiile noastre. Insa, mai mult ca sigur, aceasta suma nu va fi platita catre "(m)UE", ca Germania e o natiune de invingatori, si nu se impiedica ei de asemenea maraitori aberanti.

Din pacate, nu acelasi lucru se poate spune despre Romania, a carei conducatori sunt niste sclavi la puterile straine, care se ploconesc si se pleaca in fata intereselor franc-masonice si iudeo-evreopene, si reneaga spiritul national al romanilor! Mare rusine, ati furat tara in mod deliberat si ati distrus-o. Cel mai dureros este sa vezi cum tara ta este distrusa chiar de cei care se declara romani si jura sa o respecte cu sfiintenie. Regimul fanariot a fost mai national si mai patriotic decat ceea ce avem in ziua de azi! Mare rusine, hotilor, veti da socoteala in fata divinitatii intr-o buna zi, pentru ca in fata poporului veti da cat de curand. Ne-ati vandut tara la straini in toti acesti ani, si nimeni nu v-a dat acest drept!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu