vineri, 25 mai 2012

Propaganda ruseasca!

Cel mai mare pericol pentru nationalismul romanesc vine chiar din randul lui. Din pacate, o serie de nationalisti romani, care din pacate nu cunosc istoria romanilor, erijeaza in panslavisti, in incercarea lor de a apara idealurile crestin-ortodoxiei si a se sprijini pe Rusia, drept singurul imperiu crestin-ortodox din lume. Daca lucrurile ar sta asa, ar fi minunat, insa lucrurile stau intoarse la 180 de grade.

Federatia Rusa se poate numi stat crestin-ortodox, intr-adevar, insa cei care o conduc, si reminiscentele comuniste, se pot numi cel mult atei bolsevici, ortodocsi sadea de la tatucul lor Lenin si tartorul Stalin, "parintele popoarelor comuniste", care e responsabil pentru genocidul din perioada 1944 - 1958 in Romania.

A vedea in Rusia un aliat, impotriva ofensivei UE si NATO, a caror dictaturi incep sa se faca vizibile, este o greseala la fel de mare cu a ne pune sprijin intr-un vechi persecutor pentru a scapa de cel nou. Panslavismul este cea mai periculoasa tendinta existenta in randul asa-zisilor "nationalisti" romani, si trebuie combata cu cele mai puternice arme, pentru a nu ajunge din sclavi la americani, sclavi la rusi, adica sa ne intoarcem cu 60 de ani in urma, in istorie.

Exista o serie de site-uri care promoveaza aceste tendinte pro-rusesti, prin ridicarea in slavi a "Maicii Ortodoxe", Rusia, si uita ca acesti satrapi ai neamului romanesc ne-au tradat cand au gasit de cuviinta in fel si chip, si s-au comportat precum niste parinti vitregi cu "suratele ei ortodoxe". Nu trebuie sa uitam ca noi suntem o populatie romanica prin excelenta, suntem urmasii Romei, mostenitori ai Imperiului Roman, de unde si numele statului de Romania, si nu trebuie sa ne plecam in fata slavilor sau evreilor americani! A promova panslavismul este cu atat mai mult o ineptie, cu cat noi nu suntem nici Serbia, nici Bulgaria. In cazul acestor doua state era de inteles, pentru ca sunt state slave.

Din acest motiv, condamn panslavismul, la fel de mult ca si panamericanismul si propaganda evreiasca, mascata sub forma Uniunii Europene. Intre UE si URSS nu e mare diferenta, e acelasi lucru in esenta, iar cum Rusia=URSS (din moment ce ei sunt strabunii si urmasii, in acelasi timp, ai imperiului sovietic), nu vad nicio diferenta intre atitudinea barbara a sovieticilor si atitudinea dominatoare a rusilor din zilele noastre, care s-a manifestat asupra Georgiei, nu cu mult timp in urma. Totodata, sa nu uitam persecutiile la care sunt supusi romanii in Transnistria de catre armata rusa de ocupatie, care inca nu s-a retras de acolo, desi au trecut mai bine de 20 de ani de la destramarea Uniunii Sovietice si sfarsitul domunismului!

Din acest motiv, condamn panslavismul, nu sunt de acord sub nicio forma cu propaganda americana pe care guvernantii nostrii o afiseaza, insa nu pot sa accept propaganda ruseasca din partea unor oameni care se pretind nationalisti. Pentru toti aceia care promoveaza rusificarea Romaniei, rusine, rusine, de 3 ori rusine! Nu poti pretinde ca esti "de veghe patriei" si ca lupti pentru idealurile acestei natiuni, cand de fapt esti "de veghe patriei" lui Stalin, Lenin, Hrusciov sau Viaceslav Molotov.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu