marți, 29 mai 2012

Terorismul maghiar!

Fundamentalismul islamic e o joaca de copii pe langa extremismul maghiar! Anti-romanismul si fascismul promovat de bozgori este incredibil! Oare cat vom mai tolera asa ceva? Dictatul de la Viena, Horthy si Laszlo Tokes nu ne-au fost de ajuns? Trebuie sa punem mana pe arme si sa luptam impotriva extremismului maghiar, cu toate mijloacele posibile.

Jobbik aprinde din nou spiritele, avandu-l pe nazistul terorist, Viktor Orban, drept prim-ministru. Ei se numesc "nationalisti", insa nationalismul nu presupune xenofobie, asta nu au inteles ei. Si isi permit sa dea foc la statuia lui Avram Iancu, este strigator la cer. Daca va fi sa fie razboi, sa fie, pentru ca tot ceea ce ne dorim este sa scapam de ciuma ungureasca!

Luni dimineaţă, în jurul orei 5.00, a avut loc la Târgu Mureş un atentat terorist antiromânesc, poliţiştii anunţând deja că au realizat un cerc de suspecţi. Ţinta atacului a fost casa memorială Avram Iancu din localitate, care a fost incendiată cu mai multe cocteiluri Molotov. Din fericire, la acea oră nu se afla nimeni în clădire.

Poliţiştii încearcă să găsească vinovaţii însă nimeni nu a văzut nimic, informează Antena 3. Pompierii au reuşit să stingă focul înainte să se extindă şi să producă pagube însemnate. Nu este prima dată când imobilul unde îşi desfăşoară activitatea şi  Fundaţia Culturală Avram Iancu este vandalizat. Şi în alţi ani, persoane necunoscute au distrus drapelul de pe clădire, plăcuţele cu inscripţii şi indicatoarele pentru turişti. 

Deasemenea în 15 martie 1990, cu ocazia zilei Maghiarilor de Pretutindeni, protestatarii au vandalizat statuia lui Avram Iancu din Târgu Mureş, acțiune care a degenerat în cele mai sângeroase conflicte interetnice din România de la finalul celui de al doilea război monduial. Avram Iancu a fost din nou ţinta radicalilor maghiari în luna martie a anului trecut când extremistul Csibi Barna a spânzurat în mod simbolic într-o piaţă publică din Miercurea Ciuc o replică din paie a revoluţionarului român.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu