luni, 7 mai 2012

Tristul adevar!

Tristul adevar din Romania zilelor noastre este ca nu avem cu cine vota la alegeri, ca insusi esenta democratiei, exprimata prin votul universal, expresie a suveranitatii poporului, ne este golit de sens si continut, in momentul in care nu putem vota o alternativa, ci aceeasi hoti de 22 de ani! Si ce este cel mai rau, in mentalitatea colectiva s-a inoculat ideea de a vota cel mai mic rau.

Românul nu stă să caute după bine, nu stă să lupte pentru a face el însuşi o schimbare, ci în schimb preferă să stea comod în casa lui şi să susţină mereu răul mai mic în ciuda faptului că acest rău mai mic este una şi aceeaşi mizerie cu răul mai mare. Această mentalitate este cel mai bine vizibilă în adepţii USL-ului care îşi motivează susţinerea pentru USL că ar fi singura opţiune, nimic mai stupid şi mai neadevărat!

Înainte de toate românii trebuie să înţeleagă că toate acest partide la care ei se raportează ca la răul mai mic, răul mai mare, răul mijlociu, răul minuscul şi mai ştiu eu ce poartă vina distrugerii acestui neam din toate punctele de vedere, la fel cum poartă vina penală a subminării economiei naţionale de care mai nimeni nu-i acuză. Această vină aparţine întregii clase politice, fie că vorbim de pdl, psd, pnl, pc, png-cd, pnt-cd ( primul partid ”creştin” care a permis propaganda homosexuală ) şi alte p-uri. Ei nu au doctrină politică ci doar, cum spunea Corneliu Zelea Codreanu, o religie a interesului personal, doctrina lor fiind politicianismul.

 Aceşti oameni sunt interesaţi doar să fure la nesfârşit de pe spatele neamului românesc, de pe spatele acestui biet popor, şi prind curaj atunci când ei văd cum românii o să-i susţină oricum că na, doar răul mai mic e singura opţiune. Pentru a fura aceşti oameni şi-au vândut tot, demnitatea, sufletul, onoarea, acelor persoane sub a căror aripă pot fura atâta timp cât le satisfac interesele meschine şi anti-româneşti.

Românul trebuie să înţeleagă să se ridice la luptă contra acestei plăgi care macină poporul român, contra politicianismului mincinos sub orice forme s-ar găsi acesta fie el răul mai mic sau mai mare. Doar aşa vom scăpa de rău, eliminând orice rău nu prin aşteptarea ca alţii să facă ceva ci prin implicare. După atâţia ani de comunism am cam uitat că o societate se luptă prin prisma societăţii civile, prin prisma faptelor şi iniţiativelor fiecărui individ care urmăreşte un deştin mai bun pentru familia sa, pentru semenii şi neamul său. 

Toţi românii de bună credinţă au datoria să se ridice, în limitele legalităţii, împotriva răului sub orice formă nu să susţină un rău mai mic cu fiecare ocazie fiindcă în ritmul ăsta nu mai scăpăm de rău iar răul mai mic va deveni cu timpul tot mai mare, cel mai bun exemplu fiind PDL-ul cu Băsescu care pe vremea lui Ilici ( cunoscut în deobşte sub pseudonimul Iliescu ) era o speranţă, un rău mai mic dar totuşi o speranţă de a scăpa de zmeul cel rău, Ion Ilici Iliescu.

Astăzi unde s-a ajuns ? Răul mai mic a devenit răul mai mare şi invers, ori dacă mâine răul mai mic văzut de mase în USL ar ajunge la putere el ce ar deveni ? Tot răul mai mare. Iată cum ne învârtim într-un cerc interminabil menţinut doar de prostia noastră, a românilor, care suntem prea ”sfioşi” să acţionăm din propria iniţiativă, să ne implicăm, să înlocuim tradiţionalul rău mai mic cu binele format din propria noastră sudoare. 

Cu o astfel de mentalitate ce pretenţie mai putem avea la o schimbare pe plan politic şi cu atât mai mult economico-financiar ? Un neam dominat mai degrabă de lene şi trădare ar trebui să-şi pună dinamită la gât şi să-şi curme singur suferinţa, dar din fericire neamul românesc nu-i format doar din astfel de elemente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu