duminică, 27 mai 2012

Uniunea Sovietica Europeana!

Ne indreptam din ce in ce mai mult spre o dictatura europeana, daca nu una mondiala. Este incredibil ceea ce ne impun retardatii de la (m)UE, si anume Legea Big Brother. Cu totii ati auzit de ea. Iata pe scurt ce prevede aceasta lege, pe care acesti nenorociti ne-au impus, in incercarea lor de a-si institui dominatia mondiala si de a ne transforma pe toti in sclavi, aducand totalitarismul la nivel de politica mondiala. Urmeaza ACTA si implantarea cipurilor 666?! Pana una alta, iata legea:

"Furnizorii de telefonie fixă, mobilă şi internet sunt obligaţi să stocheze timp de şase luni toate datele legate de convorbirile telefonice şi schimbul de email-uri, cu excepţia conţinutului corespondenţei electronice sau al convorbirii telefonice. În cazul reţelelor de telefonie fixă şi mobilă trebuie să se reţină numărul celui care formează, numărul destinatarului, numărul celui spre care a fost redirecţionat apelul, precum şi numele acestora. În cazul serviciilor de internet, se vor reţine utilizatorul, serviciul de telefonie folosit, numărul de telefon al apelantului şi al destinatarului, numele şi adresa abonaţilor, identitatea echipamentului folosit", prevede proiectul.

Totul este un paravan, in numele luptei impotriva terorismului, pentru a ne lua toate drepturile democratiei. Este vorba despre aceeasi mana de oameni care conduc lumea, care manevreaza jocurile din umbra, care avanseaza in mod propagandistic minciuna cu democratia, se folosesc de ea si o terfelesc ori de care ori au ocazia, daca situatia o cere. 

Au incalcat de sute de ori si incalca in continuare acel sistem politic creat de ei si pe care sustin ca il "apara". Macar pe vremea comunistilor, stiam un lucru, stiam ca suntem in dictatura, pe vremea fascistilor la fel, acum cand chipurile ne sunt respectate drepturile si libertatile cetatenesti, se intampla asemenea anomalii, iar noi suntem mintiti in fata, fara cel mai mic pic de rusine posibil. Inca un motiv sa condamn din tot sufletul aceasta institutie faraonica suprastatala, Uniunea Sovietica Evreopeana!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu