joi, 24 mai 2012

Sa va fie rusine!

Sa va fie rusine tuturor celor care, cu premeditare, doriti sa faceti in asa fel incat fotbalul romanesc sa nu se joace pe teren. Acum ca Steaua nu a luat nimic, iar Dinamo a luat Cupa Romaniei, opa!, a aparut o teorie surpriza, cum ca ar fi fost ea prezisa din iarna: CFR Cluj - campioana, Dinamo Bucuresti - castigatoarea cupei, Targu Mures, Sportul, Vointa Sibiu si Mioveni - retrogradate.

In fine, mi se pare o ineptie, in primul rand, nu stiu sa fi zis cineva in iarna asa ceva! Si daca o fi zi, si a nimerit-o, nu-i nimic surprinzator. Daca zicea ca ia Targu Mures campionatul si Sportul cupa, atunci da, insemna ca era ceva necurat la mijloc! Dar hai sa o luam logic: astea 4 erau favorite sa retrogradeze, ca erau cele mai slabe din Liga 1! Bun, mai erau Ceahlaul, Chiajna, Petrolul candidate, dar erau clar peste astea. Si sa zici ca ia CFR campionatul, era deasemenea previzibil. CFR Cluj avea cel mai bun lot la inceputul sezonului. Si eu am spus asta de la inceput, pentru ca stiam ca CFR e cea mai buna, chiar daca am sperat pana in ultimul moment ca Dinamo produce surpriza!

Iar ca ia Dinamo Bucuresti cupa, era si cazul! Si e vorba de merit, e vorba de lacrimile lui Torje de acum un an, e vorba de ambitie, si mai e vorba ca CFR Cluj si FC Vaslui nu erau preocupate, cine stie, de Cupa, iar a treia echipa din Romania ca valoare este Dinamo. Si da, daca astea 2 nu sunt interesate de Cupa, Dinamo ramane favorita, nu e logic?! E cat se poate de veridica premonitia, daca o fi fost premonitie, pentru ca nu a facut decat sa prezica faptul ca favoritele o sa castige trofeele si "favoritele" o sa retrogradeze. Pentru toti cei care credeti in teoria conspiratiei aici, sunteti bolnavi la cap!

Daca tot suntem pe fagasul asta, o sa spun urmatoarea previziune: FC Vaslui castiga la anul campionatul, Rapid castiga Cupa (ca daca a luat Dinamo si Steaua, trebuie sa se intregeasca cercul capitalist), Dinamo termina pe 2, pentru ca trebuie sa se faca rotatia si sa ajunga si ei in Liga Campionilor, CFR Cluj si Steaua - locurile 3-4, iar locul 5 il ocupa Universitatea Cluj. Retrogradeaza: Targu-Mures (care ramane in Liga 1 si la anul, pana la urma), Ceahlaul, Gaz Metan si o nou-promovata. Nu asa ca sunt papusar din umbra si stiu rezultatele dinainte? Daca e sa fie asa, apai sa stiti ca eu am facut jocurile! Dar daca nu va fi asa, nu mai mancati rahat pe subiectul asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu