duminică, 18 martie 2012

Avorturile, o problema!

Dintotdeauna am fost impotriva avorturilor, pentru ca legalizarea lor a dus, dupa ele, scaderea vertiginoasa a populatiei Romaniei, de la 23.300.000 de locuitori, cati eram in 1990, la 19.750.000 de locuitori, in 2012! Oare chiar dorim sa ramanem minoritari in propria noastra tara? Eu nu cred! Avorturile ar trebui macar descurajate, pentru ca masuri radicale, dar benefice, asa cum a facut Nicolae Ceausescu in 1967, nu mai pot fi de actualitate.

Din acest motiv salut demersul timisorenilor de a iesi in strada si a protesta impotriva avorturilor, si pentru o familie trainica, nepatata de pruncucidere! In randul romanilor trebuie promovata o politica pro-natalista, o campanie si o propaganda activa in acest domeniu, dar mai ales trebuiesc incurajati romanii pentru a avea banii necesari intretinerii unei famili trainice. Pentru ca politicile apatride din ultimii 20 de ani nu au facut decat sa descurajeze natalitatea!

Si acest lucru este cat se poate de inteles, in conditiile in care statul nu ajuta practic cu nimic individul, iar ajutorul de somaj se acorda pe niste criterii gresite, care permite tiganilor sa ia la ajutoare sociale de nu le mai stiu capul, si sa leneveasca, iar romanii muncitori, care nu-si pot permite cresterea copiilor, sa nu beneficieze de acest ajutor! O campanie pro-natalista, atat din punct de vedere social, politic si economic, trebuie dusa pe toate planurile, pentru ca sa nu ajungem minoritari pe pamantul nostru stramosesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu