marți, 27 martie 2012

E oficial!

Oficial: fara media din liceu! E ordin de ministru! Iata ce zice Ordinul M.E.C.T.S. 3313/2012! Sa speram ca se va oficializa acest lucru! Iata legea:

Art. 1. -
(1) Potrivit legii, institutiile de invatamant superior organizeaza examene de admitere pentru admiterea in fiecare program si ciclu de studii universitare. Examenele de admitere se organizeaza pe baza metodologiilor proprii de admitere stabilite de catre fiecare institutie de invatamant superior in baza autonomiei universitare, cu respectarea prevederilor legislatiei in vigoare si ale prezentului ordin.

(2) Examenul de admitere poate consta si in proba/probe scrisa/scrise sau/si orala/orale pentru testarea cunostintelor si a capacitatilor cognitive. Pentru testarea capacitatilor artistice sau sportive examenul de admitere va contine obligatoriu si o proba practica eliminatorie, sustinuta anterior celorlalte probe. De asemenea, pot fi luate in considerare notele de la probele de bacalaureat sau media de la bacalaureat, licenta sau disertatie, dupa caz, dar nu pot fi luate in calcul mediile sau notele din anii de studii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu