luni, 19 martie 2012

O biografie interesanta!

Iata biografia domnului Ungureanu. Poate veti fi interesati cine este prim-ministrul Romaniei:

De la sefia UTC, in fruntea diplomatiei romanesti, apoi al Serviciului de Informatii Externe, iar acum, in fruntea Guvernului Romaniei.Mihai Razvan Ungureanu se trage dintr-o familie de evrei intelectuali din Iasi.

 Revolutia l-a prins la conducerea Uniunii Studentilor Comunisti din Romania, zdrobindu-i cariera de partid. In anii 90 tanarul Ungureanu a fost lansat in constiinta publica, drept o stea a intelectualitatii romanesti de regretatul Iosif Sava.

Cat a fost la conducerea Ministerului Afacerilor Externe, Ungureanu a respectat intru-totul omerta securitatii. Nu s-a facut nici un fel de reforma in MAE, ba chiar mai mult, sub ministeriatul lui s-au petrecut evenimente ingrijoratoare.  

Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu si-a declarat sustinerea pentru portretul Anei Pauker, asezat langa biroul sau, in cadrul galeriei fostilor ministri de Externe ai Romaniei, informeaza un comunicat al Asociatiei Academice de Administrare Publica EUROPA.

Acesta este premierul Romaniei! Un simpatizant al doamnei Ana Pauker, principalul pion al distrugerii neamului romanesc si al sovietizarii dupa Al Doilea Razboi Mondial!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu