luni, 19 martie 2012

Combinatiile lu' MRU!

Al naibii shukar noul premier, face la combinatsii shau' de te sperii! Asta ca sa inteleaga si cocalarii pedelisti, care voteaza cu Basescu, deoarece pentru oamenii obisnuiti voi folosi limba romana, si nu limba tiganeasca! In alta ordine de idei, Romanian Leaks a publicat documente compromitatoare cu privire la afacerile sau, hai mai pe limbajul nostru, combinatiile domnului Ungureanu. Iata-le:

Începând cu 2009, firma OMV a devenit principala sursă de venit a familiei Ungureanu, Daniela Ungureanu încasând de la aceasta câte 84.000 de euro pe an (7.000 de euro pe lună), de aproape 6 ori mai mult decât încasa Mihai Răzvan Ungureanu de la SIE.

Jurnalul Naţional a probat ieri că premierul Ungureanu a minţit în privinţa relaţiei contractuale dintre soţia sa şi compania OMV. Mai întâi, în declaraţia de avere, Mihai Răzvan Ungureanu a spus că e vorba de un contract de consultanţă. 

Apoi, din studiourile TVR a schimbat consultanţa într-un “proiect social” în care au fost implicaţi mai mulţi medici români, printre care şi soţia sa, un medic anestezist “probabil bun”. Numai că a uitat în toată această perioadă să se pună de acord cu OMV care a comunicat Jurnalului Naţional a treia variantă: Daniela Ungureanu este membru în Consiliul de Administraţie al Petromed, compania care gestionează activitatea de medicină muncii a Petrom şi este furnizorul tuturor serviciilor medicale către Petrom. 

“Datorită expertizei şi abilităţilor sale profesionale excelente”, spune OMV, uitând să precizeze care este legătura dintre expertiza de anestezist a doamnei doctor Ungureanu şi medicina muncii. Cum consultanţa, proiectul social şi medicina muncii au dărâmat orice iluzie că ar putea fi vorba de o afacere onestă între familia Ungureanu şi OMV, întrebarea legitimă este “Ce interese poate avea OMV la şeful SIE astfel încât să-i cumpere bunăvoinţa?”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu