miercuri, 28 martie 2012

Romania, stat politienesc!

Expresia nu apartine nici suporterilor, nici fanilor din PCH, si nici mie, ci unui politician care, pana nu demult, a fost vicepresedintele PD-L: Sorin Frunzaverde, si care a trecut la PNL. Poate cea mai mare lovitura data lui Basescu, pentru ca acest om il cunoaste pe Basescu inca de cand era capitan de nava la Anvers si stie aproape toate secretele compromitatoare despre marinar. Iata ce a declarat Frunzaverde:

Există resurse pentru a reabilita inclusiv imaginea parlamentului, pe care această gâlceavă a expediat-o în derizoriu. Putem construi prin dialog o Românie normală, care să iasă din sărăcie şi care să renunţe la starea de stat poliţienesc care blochează antreprenorial, orice iniţiativă. Ne este frică şi să vorbim la telefon.

Ne este frică şi să vorbim la telefon, nemaivorbind că ne punem problema dacă ambiental nu suntem ascultaţi de aproape toată lumea. Nu mă refer la presă.  Nu cred că rezolvarea acestor probleme se mai poate face din interiorul PDL. Voi candida pentru funcţia de preşedinte CJ din partea USL, în calitatea de membru al PNL. Am avut o discuție cu membrii PDL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu