miercuri, 14 martie 2012

Premier tradator?!

Avem un premier tradator de neam, limba si tara? Am vazut aseara ceea ce a spus domnul MRU, ce frumos a vorbit, insa in spatele acestor vorbe dulci nu cumva se ascund legaturi malefice? Oare tanarul premier nu cumva nu este chiar asa de "virgin" si neprihanit? Sunt multe chestii stranii legate de dansul. Una ar fi aceea conform careia el ar avea legatura cu unele organizatii sioniste dubioase.

Mai mult decat atat, numele ii sugereaza o legatura cu serviciile secrete maghiare, iar avand in vedere ca a fost seful S.I.E., acest lucru nu este exclus. Sa nu ne lasam pacaliti de aparente, de abilitatea sa de politician, care este indiscutabila si laudabila, de cultura lui vasta, caci intentiile sale se pare ca nu sunt chiar cele mai curate. Iata ce informatii uluitoare ne ofera Romanian Leaks, varianta romaneasca a deja celebrei Wikileaks:

Datele şi informaţiile deţinute de Serviciile Secrete ale ţării noastre dovedesc penetrarea de catre Serviciile de Informaţii ale Ungariei a structurilor de decizie româneşti, la toate nivelurile. Acţiunile acestora sunt subsecvente planului de integrare treptată a Transilvaniei în Ungaria, prin acţiuni lente, dar ferme, în toate domeniile, dar în special cel economic, pe care îl consideră fundamental în realizarea ţintei vizate. 

Informaţiile obţinute de Serviciile Secrete româneşti în urmã cu câţiva ani, după vizita incognito efectuată în România de şeful Serviciilor Secrete maghiare de la acea dată, atestau faptul ca Ungaria, prin concernul MOL, spre exemplu, pregătea o politică agresivă, în vederea dobândirii unei poziţii dominante pe piaţa carburanţilor din România, prin înfiinţarea a peste 200 de staţii de distribuţie în principalele oraşe ale ţării şi pe traseele şi în zonele considerate strategice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu