luni, 26 martie 2012

Hotie!

Ungurii fura si la fotbal! Cum a facut CFR Bozgoria 1907 Cluj, in aceasta seara! Rusine voua, hotilor, care furati cu arbitrii: Hategan, Balaj, Istvan Kovacs! Rusine voua, unguri, care furati in Romania! Dar rusine celor care va lasa, cooperativa Sandu - Dragomir! Ca atunci ca va permitem, va urcati in cap, iar cu bani multi, ati ajuns sa faceti legea in fotbalul romanesc! V-ati prins cum sta treaba, iar acum cooperativa s-a mutat de la Bucuresti la Cluj-Napoca!

Am vazut meciul dintre CFR si Otelul Galati si stiu ce vorbesc! Pana in minutul 75, neputinicioasa echipa a ungurilor nu facea 2 bani, dupa minutul 75, hopa!, s-a trezit la viata! Si rusine echipei Otelul Galati, care anul trecut a cumparat, in frunte cu Stan, un titlu meritat de FC Timisoara! Acum a venit nota de plata, baieti? Hai sa ne amintim "performanta" din tur: 0-4 cu CFR! Facem rocada sau ce?!

Si uite asa cum bozgorii se distanteaza la 5p in clasament! Nu-i nimic, ca Dumnezeu e mare, si va vede! Campionatul voi il veti lua, doar cand ceafa mi-oi vedea! Asa cum s-a umflat butoiul, asa o sa se dezumfle, pentru ca ulciorul nu merge de multe ori la apa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu