marți, 20 martie 2012

Interviul lui Cheloo, Part 2

Partea a doua a interviului lui Cheloo:

" Am mers constant la vot in ultimii ani si cea mai mare scarba a venit in momentul in care am realizat ca tre sa ma duc sa votez un rau care cel putin parea mai rau la momentul respectiv. Totul e o minciuna si noi inca asteptam un lider adevarat pentru acesta tara. Un lider care sa nu suga pula in politica externa si sa ne dea ragazul sa mai indreptam si noi coloana.

CE S-A SCHIMBAT IN BINE???? Hahahahahaha….. astazi suntem mult mai aproape de sclavagism asta s-a schimbat. Avem mai multe camere, radare, legi, pandari, turnatori….si toti lucreaza pentru un sistem platit si tolerat de noi. Avem mancare de plastic si cancerigena, reclame, internet, si in general tot ce ne trebuie sa nu ne miscam de pe scaun si sa fim foarte prosti. "

La intrebarea celor de la Nationalist.ro, Cheloo a afirmat:

Nationalist.ro: Poate suna putin deplasat, dar daca ar fi sa ai ca model in viata pe cineva din istoria Romaniei pe cine ai alege si de ce?
Cheloo: Antonescu, Zelea Codreanu. Motivele le pastrez pentru mine.

Acesta este Cheloo, un om cu viziuni sanatoase si unul dintre putini oameni care s-au trezit in tara asta! Partea a treia - sfarsitul inteviului!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu