miercuri, 21 martie 2012

Dreptul de vot la 16 ani!

In sfarsit Parlamentul a venit cu o idee geniala! N-am niciun interes sa promovez votul de la 16 ani, deoarece am deja 18 ani si oricum beneficiez de drept de vot, numai ca eu consider ca reprezinta un progres important pe calea democratiei! De ce? Simplu, pentru ca tinerii voteaza mai intelept! Voteaza cu inima, in primul rand, iar de cele mai multe ori, inima iti spune cel mai bine cum sa votezi.

Problema este alta: degeaba incurajam tinerii sa mearga la vot, ca nu vom merge, atata timp cat oferta electorala este, hai sa zicem, maronie, si miroase urat. Aceasta masura are rolul de a ne scoate din casa sa mergem la urne, dar totusi, cu cine sa votam? Cu cineva care nu ne reprezinta? Sa gasim o solutie radicala? Daca votam cu USL, ii readucem la putere pe astia care au fost la putere atata timp. Daca, Doamne fereste, votam cu PDL, continua jefuirea statului roman!

Daca votam cu Diaconescu sau Vadim, ajungem o tara de bolnavi psihici, adica dupa chipul si asemanarea celor mentionati. Problema este ca nu avem cu cine vota, si este pacat sa alegem iarasi raul cel mai mic! Da, sustin votul de la 16 ani, pentru ca masura este una cat se poate de benefica, insa pe cine sa votam. Sa speram ca nu se va mai tergiversa mult lansarea Partidului Nationalist, cel putin pentru mine, pentru a avea ocazia sa-i votez la alegerile din noiembrie. Cat despre locale, inca nu stiu cu cine as vota, desi inclin spre o continuitate in orasul Constanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu