duminică, 25 martie 2012

O mica recenzie!

Am ales sa fac o mica recenzie pe urmatoare melodie, care mie imi este foarte draga, si care m-a facut sa fiu un fan al lui Raku:

Ritmul este genial, mesajul puternic, iar Raku se dovedeste un cunoscator foarte bun al istoriei nationale. Mai mult decat atat, evoca spiritul Armatei Romane, care atatia ani a aparat tara de invadatorii straini. Insa la o secventa omita sa spuna lucrurilor pe nume: "Un popor harazit sa reziste, in Triunghiul Mortii contra Germaniei pornite". Corect este: "in Triunghiul Mortii contra Germaniei naziste!".

Pentru ca rolul Romaniei in infrangerea nazismului a fost dintotdeauna neglijat, si pus sub tacere! Cea mai mare greseala din istorie si cea mai mare nedreptate. Din pacate, ne-am compromis in aceasta situatie, pentru ca din randul Aliatilor, romanii s-a situat pe locul 3 in ceea ce priveste victimele si jertfele date impotriva fortelor hitleriste! Aceste lucruri de ce nu sunt consemnate in istorie?! In orice caz, melodia trezeste spiritul national romanesc si pentru acest lucru o apreciez foarte tare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu