sâmbătă, 24 martie 2012

Devotament!

O entitate traieste chiar daca vitregiile sortii au rapus-o, atata timp cat lumea crede in ea! Un ideal traieste in sufletul oamenilor, chiar daca nu mai exista din punct de vedere fizic, atata timp cat oamenii cred in el! Asa se intampla si cu Stiinta Craiova. Nu pot spune ca sunt un fan al acestei echipe, pentru ca n-am nicio legatura cu Oltenia sau orasul Craiova. Insa devotamentul suporterilor de acolo face ca echipa de fotbal Stiinta sa continue sa fiinteze, in ciuda faptului ca FRF a desfiintat-o!

Craiovenii au iesit in strada si au protestat impotriva conducerii fotbalului romanesc, pe care cu totii ne-o dorim sa fie inlaturata! Nu poate Ion Craciunescu, un fel de comisarul Catani in lupta cu mafia din fotbal, sa razbata, daca nu este ajutat! Cu totii se pare ca ne-am saturat de nesimtirea lui Becali, Porumboiu, sau de hotiile lui Arpad Paszkany si al echipei CFR Cluj! Pentru ca locul ocupat in clasament este cum nu se poate mai mincinos, castigat prin blaturi si aranjamente!

Suporterii Stiintei s-au luptat pentru echipa lor, un mare nume in fotbalul romanesc! Si s-au batut cu jandarmii, si inca o data spun: Rusine Jandarmeriei Romane, care apara mafiotii si hotii, in loc sa apere societatea romaneasca! La fel ca si la Timisoara, spiritul adevarat de suporter nu il poate lua nimeni! Iar protestele de astazi dovedesc acest lucru! Stiinta Craiova traieste in sufletele suporterilor din Oltenia, asa cum si spiritul nationalist romanesc traieste in sufletul celor care cred in el!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu