vineri, 30 martie 2012

Nu recunoasteti Kosovo!

Kosovo este o parte a Serbiei! Ar fi cea mai mare greseala istorica a statului roman sa recunoasca Kosovo! Ne-am pierde poate singurul stat prieten, cu care ma intretinut relatii bune de-a lungul timpului! Pentru ca, asa cum afirma o vorba populara, Romania a avut 3 vecini prieteni de-a lungul veacurilor: Serbia, Dunarea si Marea Neagra!

Parlamentul European a cerut celor cinci state UE care nu recunosc independenţa Kosovo, printre care şi România, să-şi schimbe decizia în ceea ce priveşte provincia separatistă. Printr-o rezoluţie adoptată joi, europarlamentarii notifică cele cinci state, Spania, România, Grecia, Slovacia şi Cipru, că ar trebui să recunoască independenţa Kosovo, 88 de ţări făcând deja acest lucru.

Nu cedati presiunilor! Romania trebuie sa-si afirme punctul de vedere, car este unul clar: Kosovo este Serbia! Sa sprijinim miscarile nationaliste sarbesti, pentru ca si ei au sprijinit si sprijina crezul unionist al unirii Basarabiei cu Romania! Dreptatea trebuie facuta, iar statul sarb nu trebuie sa mai continue sa se dezintegreze!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu