joi, 22 martie 2012

Scabros!

Fotbalul romanesc este unul scabros! Ca de altfel intreaga clasa politica ce ne reprezinta! De altfel, ei sunt exponentii unei societati bolnave, care a produs hoti si mafioti, iar acest lucru se vede! Oamenii care vor cu adevarat schimbarea sunt injurati ca la usa cortului de niste fanfaroni care flutura Biblia si afirma asa-zisa credinta, insa care habar n-au de ce inseamna sa fii crestin.

Nu poti injura ca la usa cortului, asa cum a facut Becali, mai ales daca te pretinzi om cu evlavie, mai ales ca suntem in postul Pastelui. Mai mult decat atat, sa dai in Ion Craciunescu, poate singurul om corect din mocirla asta, te incrimineaza cu atat mai mult. Domnul Becali probabil ca este suparat pentru ca Steluta lui nu a mai furat si de aceasta data!

Cum era o vorba mai demult: "Da-ne penalty, domnul arbitru, ajut-o pe Steaua sa castiget titlul!", asa s-a intamplat si in meciul cu Targu-Mures! Cersim penalty-uri inventate... ridicol, fratilor! Oricum nu meritati nici macar egalul, si baietii de la FCM Tg.Mures v-au dat clasa, caci asta este nivelul vostru. Furtul nu poate continua la nesfarsit, si sper din tot sufletul ca domnul Craciunescu sa spele coruptia din fotbalul romanesc, care este, asa cum am zis in titlu, scabros!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu