luni, 16 aprilie 2012

Basescu, pleaca!

Preşedintele Băsescu şi premierul Ungureanu au stat în casă în noaptea de Înviere, fiecare pe meleagurile de baştină. La fel a procedat şi fostul prim-ministru Emil Boc, informează România TV. Traian Băsescu şi soţia sa au petrecut Paştele la vila de protocol de la Neptun, avându-i ca invitaţi pe fratele şefului statului, Mircea Băsescu şi familia acestuia. Preşedintele nu a mers la slujba de Înviere preferând să stea acasă.

Nici prim-ministrul Mihai Răzvan Ungureanu nu s-a dus la biserică. Oricum, premierul s-a întors în oraşul natal, în Iaşi. Predecesorul lui Ungureanu în funcţia de la Palatul Victoria, Emil Boc, s-a întors la casa părintească de la Răchiţele, judeţul Cluj.

Inca o dovada a nenorocitilor care ne conduc tara! Un betiv si un iudeo-francmason jegos! Rusine, jegosilor, ar trebui sa putreziti in inchisoare! Evident, nu ca ar fi "anticrestini" nu s-au dus ei la biserica, ar fi o prostie sa spunem asta, desi ii banuiesc si de asta, ci dintr-un motiv simplu: le e frica sa nu fie luati la bataie de oameni. Pentru ca suntem satuli de ei, si sper din tot sufletul sa nu mai auzim de PDL, MRU, marinarul betiv sau orice alti partizani ai portocaliilor! 

Hai sa mergem la alegeri, in numar cat mai mare, sa votam cu oricine altcineva, sa-i dam afara din Parlament! Soarta PNTCD-ului va pandeste, eu pun pariu ca jumatate dintre voi o sa se imprastie pe la alte partide sau o sa emigreze, iar jumatate din voi o sa fiti arestati! Pentru ca asa ar fi corect, pentru poporul roman, pentru ca ati tradat Romania! Rosia Montana Gold Corporation si Cupru Min sunt doar ultimele exemple de vanzare a Romaniei la straini!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu