duminică, 29 aprilie 2012

Mars anti-FMI!

FMI=Fondul Monetar International. O organizatie suprastatala care doreste sa instaureze noua ordine mondiala, si ii iese cum nu se poate mai bine, din cauza dezbinarilor si a tradarilor din interiorul statelor nationale. Baietii din "Noua Dreapta" au organizat un mars anti-FMI, pentru a atrage atentia asupra acestui satrap mondial, periculos pentru orice popor. Nu mai dorim ca Romania sa mai fie stat indatorat, ne-am saturat.

Nicolae Ceausescu a facut un efort mare sa le achite, iar rezultatul a fost foametea si frigul de dupa anii 1980. Pentru ca asta nu stie nimeni: datoria externa de 11 miliarde de euro a statului roman, creata de-a lungul timpului, a fost achitata INTEGRAL de catre mult-hulitul Ceausescu! In martie 1989 Romania era la ZERO in ceea ce priveste datoria externa!

Acum avem datorii de peste 40 de miliarde de euro! Mai mult decat triplu! Daca cu eforturi sisifice din partea poporului roman s-au platit acele datorii, oare cum le va plati acum? Sincer nu stiu, pentru ca datoria este enorma, iar generatia mea va trebui sa le indure pe toate. Din acest motiv, un mars anti-FMI este binevenit, insa totul pleaca de la guvernantii tradatori. Cea mai mare prostie a fost sa ne imprumutam la Banca Mondiala si Fondul Monetar International!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu