marți, 10 aprilie 2012

Impotriva avorturilor!

Sunt impotriva avorturilor, deoarece reprezinta cea mai brutala forma de ucidere a unor fiinte nevinovate! Daca stam sa ne gandim la drepturile omului, in momentul in care ucizi un prunc nenascut comiti o discriminare incredibila, pentru ca-i negi dreptul la viata! Niciun om nu-i poate decide soarta altui om, iar societatea democratica liberala se bazeaza pe respectarea drepturilor si libertatilor cetatenesti, printre care dreptul la viata este cel mai important! In cazul de fata, cum ai putea sa legalizezi avortul cand acesta presupune, in esenta lui, o crima?

Se spune ca fetusul nu are viata si personalitate in acele 9 luni pana la nastere. Total gresit! Este fiinta omeneasca inca din acel moment, iar viata sa trebuie respectata! Din toata aceasta campanie de legalizare a avortului nu are de castigat nimeni, poate doar ce-i care-si scot banii dupa ce opereaza un avort asupra unei posibile viitoare mame. Mama care a ales sa faca acest gest cel mai probabil il va regreta mai tarziu si ii va ramane pe constiinta aceasta fapta.

Insa incurajarea acestei practici constituie o crima si trebuie pedepsita prin lege! Insa cei sanctionati ar trebui sa fie cei care au acceptat, cu buna stiinta, sa opereze un avort! Romania are nevoie de copii, pentru ca am ajuns la 19 milioane, iar din acest motiv, natalitatea trebuie incurajata, atentie, in randurile romanilor! Si numai in randurile romanilor! Viata are prioritate, avorturile trebuie interzise!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu