sâmbătă, 28 aprilie 2012

Record negativ!

MRU a depasit un record negativ, in ceea ce priveste durata sederii sale la Palatul Victoriei. Astfel, fostul membru UTC, sionist convins si vanzator al resurselor naturale catre Chevron, a stat in functia de prim-sinistru doar 72 zile, ceea ce totusi i-a fost destul sa mai vanda ce se poate din aceasta tara, care oricum e datoare vanduta la straini. Macar daca erau date pe miliarde de euro, asa cum ar fi fost cazul, resursele, si tot n-ar fi fost bine, pentru ca nimeni in lume nu vinde resurse minerale!

Insa sa le vinzi cu 100 de milioane de euro?!! In comparatie, clubul de fotbal FC Barcelona este cotat la 1 miliard de euro, iar infamul club Steaua Bucuresti la vreo 60 milioane de euro. Poate CFR Cluj a lui Paszkany sa coste vreo 100 de milioane de euro! Adica, pardon, noi ne vindem resursele la pretul unui club de fotbal mediocru?! Incredibil!

Din acest motiv, ma bucur ca domnul sionist, practicant al religiei iudaice si adept al legii talionului, a plecat din acest post, iar recordul sau de sedere este unic in ultima jumatate de secol, drept cel mai scurt mandat. Poate doar Constantin Sanatescu, in 1944, a stat 28 zile, dar atunci era o situatie delicata: Armata Rosie, stationata in tara, a inlaturat acel guvern democratic, pentru a infiltra mai multi comunisti in guvern! Asadar, MRU a rezistat 2 luni si ceva, nereusind in acest rastimp sa faca nimic bun pentru tara pe care a jurat-o ca o slujeste!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu