luni, 23 aprilie 2012

Se poate!

Se poate da jos hidra pedelista! Nu ca USL ar fi grozavi, dar acesti tradatori merita sa plateasca, dupa cate ne-au facut, macar sa se duca marinarul pe mare, si ar fi de ajuns. Iar justitia sa judece tot ceea ce au facut, intr-un mod corect, pe baza dovezilor, si nu dupa clientela politica, pe sistem de polite platite doar de fatada lumii, caci va asigur ca pe la spate se fac jocuri de culise sa scape toti basma curata!

Puterea a pierdut majoritatea in Senat, dupa ce baietii traseisti din PDL s-au dus in USL, evident, ca doar sunt tradatori notorii, in frunte cu Frunzaverde! Astfel, din totalul de 134 de senatori, Opoziţia deţine 67 de senatori (41 - PSD şi 26 - PNL), Puterea 65 de senatori (44 democrat-liberali, opt UDMR şi 13 aparţinând Grupului Progresist), iar doi senatori au rămas neafiliaţi politic.

Este vorba despre fostul preşedinte al Senatului, Mircea Geoană, care a fost exclus din PSD în decembrie 2011, şi despre Cezar Măgureanu, care şi-a anunţat, săptămâna trecută, demisia din UNPR. Cei doi senatori independenţi nu au declarat public cum îşi vor orienta votul în plenul Senatului, dacă vor sprijini Puterea în adoptarea unor legi de interes pentru Guvern sau dacă vor sprijini Opoziţia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu