marți, 10 aprilie 2012

Discriminare, frate!

Esti american, deci gandesti cu fundul! O vorba de duh care se potriveste acestei asa-zise natii, de fapt o amestecatura de natii, sustinuta in spate de banii evreilor, care a devenit intre timp cea mai mare putere a lumii, din pacate. Caci hai s-o spunem p-aia dreapta: e normal ca S.U.A. sa sustina Israelul si sa suga ciorapii lui Netanyahu si guvernului sionist, pentru ca statul israelian tine toata economia americana in spate!

Insa sa vine o amestecatura de natii peste noi si sa ne vorbeasca de discriminare! Hai sa fim seriosi, doamna Hillary Clinton, ati uitat ce-au facut stramosii englezi sau irlandezi ai dumneavoastra, cand erau ei pe la l800 asa, si le placea sa mearga la vanatoare... de indigeni americani, numiti si amerindieni? Ei vorbesc de segregatie in ceea ce priveste tigani, ca stau in cartiere marginase, al' de Ferentari, cand ei tin amerindienii in rezervatii.

Pai daca noi facem segregatie, sa tii oameni ca pe animale si sa n-aiba de pe ce bea apa cum se numeste? Ca sa nu uitam de ce fac cu prizonierii de la Guantanamo Bay. Adolf Hitler ar fi invidios pe voi: barem el a facut lagarul de exterminare de la Auschwitz si a functionat 4-5 ani, Guantanamo Bay e de cel putin 10-20 ani! Asa ca doamna Hillary Clinton si domnule ambasador Gittenstein, nu-i cazul sa vorbim cine face segregare si cum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu