miercuri, 11 aprilie 2012

Nu-i de ajuns!

Un nou act normativ precizeaza faptul ca, in viitor, avortul sa fie posibil numai cu incuviintarea psihologului, ceea ce este un prim pas, dar o palida de redresare a situatiei dezastruoase in care se afla demografia Romaniei! 19.7 milioane de locuitori nu va pune pe ganduri?! Si am ajuns la 8% tigani din procentul tarii! E incredibil! In ritmul asta ne vom numi Rromania, si Doamne pazeste-ma sa nu prind vremurile alea. Ceva trebuie facut, si e simplu: interzicerea avorturilor in randul cetatenilor de origine, nationalitate si etnie romana! Pentru binele acestui popor, interziceti avorturile!

Dacă această lege, publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor, va fi adoptată, întreruperea de sarcină nu se va mai putea face doar în urma unei programări la medicul ginecolog, indiferent dacă acesta lucrează în sistemul de stat sau la privat.

Concret, înainte de a face un avort, româncele vor trebui să obţină un certificat de la un psiholog, după ce au făcut cel puţin o şedinţă de consiliere. În cadrul acesteia, femeii i se vor prezenta şi fotografii sau filme despre ceea ce presupune întreruperea de sarcină şi se va uita la ecografia embrionului pe care îl poartă în pântece. După respectiva şedinţă, femeia va trebui să aştepte 5 zile, timp în care iniţiatorii legii susţin că ea va reflecta la lucrurile discutate în timpul şedinţei de consiliere. Abia după aceea va putea să facă întreruperea de sarcină, dacă încă îşi doreşte acest lucru. Potrivit proiectului de lege, decizia de a face sau nu avort va aparţine exclusiv femeii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu