marți, 17 aprilie 2012

O lume cu valori rasturnate

Norvegia se pare ca este un stat politienesc, sau asa vor unii din judecatorii in cazul Breivik. Ei au cerut pedeapsta cu moarte in cazul "teroristului". Un om nationalist, care lupta pentru drepturile majoritatii, in fata acestei intense campanii de persecutii si de rasturnare a valorilor traditionale, este considerat terorist. Oricum, daca va muri, va muri ca un martir, care s-a sacrificat pentru dreptate, si acest lucru este cel mai important.

Pentru ca noi, cu totii, ne-am saturat sa fim majoritari, si totusi minoritari in propriile noastre tari. Sa ne fie impuse reguli de diverse consilii pentru combaterea discriminari, sau alte institutii menite sa suprime libertatea si sa instaureze un stat politienesc! Ca diversi minoritari sa faca in fel si chip si sa fie discriminati pozitiv! Aceasta lume e complet rasturnata, iar valorile ei fundamentale sunt pur si simplu subminate, impunandu-se noi "(non)valori", menite sa distruga valorile traditionale, care au fundamentat societatea noastra, chiar daca multe dintre aceste masuri sunt impotriva firii!

Homosexualitatea, pro-semitismul, anti-nationalismul, anti-crestinismul, pro-iudaismul, ateismul, imoralitatea, incestul, hotia fara limite, si nu numai, sunt doar cateva din simptomele acestei societati bolnave, care trebuie tratate cat mai repede, pentru insanatosirea grabnica a "bolnavului", in cazul de fata omenirea.

Pentru toti cei care cred in restabilirea ordinii si valorilor traditionale, singurele menite sa asigure un viitor mai bun pentru omenire, le spun un singur lucru: oameni precum Anders Breivik, chiar daca apeleaza la masuri radicale, sunt eroi in felul lor si trebuie respectati. Ei vor muri ca niste martiri in lupta cu acest sistem bolnav, rasturnat. Respect Anders Breivik!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu